Romstal Teams

                                                                           

                                                     

                                                                                                                                                                                                                               

                                                                                                                                                            

Se prezintă 1 post
Document

Divizia Sales

Clienții sunt prioritatea noastră! Fie că vorbim de rețeaua de magazine sau de clienții noștri parteneri, rolul nostru este să ne asigurăm că aceștia au acces la cele mai bune servicii de vânzare și consultață tehnică.

Vezi pozitii deschise

Tehnic

Pentru noi, soluțiile tehnice de instalații nu mai au secrete. Suntem specializați în ofertare și proiectare și oferim clienților soluții de ultima generație corelate cu nevoile acestora.

Vezi pozitii deschise

Marketing

Strategia de comunicare legată de brandul Romstal și campaniile sau evenimentele dedicate clienților noștri sunt specialitatea noastră.

Vezi pozitii deschise

Resurse Umane

Îmbunătățim permanent procesele si procedurile de lucru pentru a ne asigura că putem îndeplini cele mai înalte standarde de calitate la nivel de companie.

Vezi pozitii deschise

Financiar

Noi asigurăm desfășurarea în conformitate cu dispozițiile legale a activităților financiar – contabile pentru toate operațiunile comerciale.

Vezi pozitii deschise

Achizitii

Noi suntem cei care aducem în portofoliul Romstal furnizorii de top în materie de instalații. Stabilim strategia anuală a gamelor de produse, a necesarului de stocuri precum și strategia de distribuție în rețeaua de magazine.

Vezi pozitii deschise

Transformare organizațională

Ne asigurăm că toți membrii echipei noastre au parte de cea mai bună experiență încă din prima zi de lucru. Îi ajutăm să se dezvolte profesional și să aibă acces la beneficii personalizate.

Vezi pozitii deschise

Supply Chain

Gestionăm fluxul de mărfuri și optimizăm permanent strategia logistică, pentru a ne ridica mereu la așteptările clienților, fie că vorbim de aprovizionarea magazinelor sau livrarea în șantiere.

Vezi pozitii deschise